Skalák ikke å tenke Euro, med Brighton ønsker direkte tilnærming

Representant Jiří Skalák i andre divisjon Brighton, England, etter en vanskelig innledning startet ombordstigning i start formasjon, scoret to ganger og fortalt om nominasjon til European Championship. Čtyřiadvacetiletý midtbanespiller, men i øyeblikket ikke tenke på euro og fokuserer kun på å bekjempe direkte tilnærming til Premier League.

Skalák i Brighton etter vinteren ankomst fra Mlada Boleslav i utgangspunktet fikk ikke mye av en sjanse, og det meste bare samlet sluttminuttene som innbytter. I begynnelsen av april, men kom en omsetning i de siste fem dueller alltid spilt fra begynnelsen.

«Det er utrolig for meg at det utviklet seg på den måten. Jeg er veldig fornøyd etter en vanskelig start.Vi må fortsette og administrere andre kamper, ellers ville det være mer eller mindre ubrukelig, « sa i et intervju med CTK.

I mars, de forberedende kamper av landslaget mot Skottland og Sverige ikke klarte å perfekt ytelse, men kritikk tydeligvis oppfattet positivt. «jeg tror det hjalp at jeg spilte bra, sammenlignet odds på sportsspill jeg det i hodet mitt og nytes her. Nå fokusere på klubben, så får vi se hva som representasjon. Da jeg spilte, tenkte jeg at landslaget vil være et problem og må ikke gå. Det var feil, « Skalák sagt.

Betsafe:  http://xbookmakere.com/betsafe/

 

» Det ville være fantastisk hvis jeg oppfylt det, hva jeg kom til Brighton forfremmet til Premier League. Nå må jeg konsentrere seg om de to gjenværende kampene, og først da vil ideen om Euro.Nå har jeg et hode her, « sa tidligere spiller for Sparta, Slovácko og Brno.

Brighton på lørdag, vant for femte gang på rad og scoret dratt på ledende par Burnley, Middlesbrough, mot hvem belaster Chris Hughtona sesongen lukket. den engelske ligaen rett frem de to første enhetene. «Alle gutta si at det aldri har vært at tre lag har like mange poeng to kamper før slutt. Vi har det i våre egne hender, double-vinn, vil passere, « sa Skalák.

I andre engelske ligaen først fått hjelp premiere Scoring til uken før kampen mot Queens Park Rangers ( 4: 0) og lørdag neste intervensjon hjulpet vinne. 3: 1 på banen Charlton «jeg hadde egentlig ikke hatt en sjanse.En gang gikk jeg til porten, men de fleste hendelsene endte med et senter eller et opptak. Da trodde jeg det ville være nok, og jeg kunne begynne å skyte igjen. Jeg er glad jeg er der to ganger falt, « sa opprinnelig fra Pardubice.

Hans langvolleyskudd mot QPR var søndag klubben partiet selv kåret til den beste målet for Brighton i sesongen. » Guys De fortalte meg allerede da jeg ga det til meg. Jeg trodde det egentlig ikke fordi stemningen var over på dagen med QPR, men det ble forlenget i fire dager på grunn av meg. Jeg ble overrasket over at folk sendte meg så mange stemmer og at det hadde vunnet.Jeg er veldig glad og jeg håper det noen slike mål gir, « sa Skalák, som er seks assists nest beste fuglehunden i laget.

Fysisk krevende konkurranse på seg mye følelse. » så langt har jeg skjedd her at jeg ikke ville skade noe etter kampen. Noen kamper er virkelig hardt. Må jeg helt nezvyknul, men også jeg kan få tøff, og jeg fikk et gult kort. Prosedyrer som var i Tsjekkia foul, dommerens nepískají og mye casting. Det er derfor gym på en daglig basis, « innrømmet Skalák.

Å leve i Brighton allerede ganske vant til, og fremgang gjør på engelsk. » Huset og bilen jeg har og tale er of course, bedre enn i begynnelsen. Jeg har en veiledning to ganger i uken og prøver å liksom kommunisere.Når jeg snakker med lagkamerater og nå forstår jeg, men det er behov for å forbedre, « sa sju-tiden landslaget.

Reklamer